Thursday, July 28, 2011

Ayam Goreng Cajun Berserai..

dah siap ayam goreng ni.. sedap!! ok kengkawan..nk g kije ni.. c u soon..

BreAd with SprEaD TunA and CaJuN... hehehe

Demam CAJUN baru je melanda seisi rumah ni..almaklumla..asyik tertinggal tren jek..still guna tren lokomotif.. jemput breakfast sama...hehehe.. semalam ada jugak wat ayam goreng cajun...tp xda letak bwg dll 'pelakon' extra..just gaul2 ngan cajun tu je..sedap jugak... tapi hari ni nak try ayam goreng cajun berserai mcm yg dah suma org buat tu... ok lah.. c u all nx time ye.. aku masih xboleh reply komen2 yg ada tu..huh!

Wednesday, July 20, 2011

jumpe Dr lagiiiiii...

assalamualaikum n selamat sejahtera semua...
xtvt aku arini...kena p kinik lagiiiiiiii...
semalam jumpa akt kinik KKIA...
arini g spital plak...wat msa skg..
dah jadi rutin plak ulang alik kinik n spital ni..

ekceli...pregnant kali ni... agak mencabar bg aku..
ada problem sikit... mmg la dulu pon ada gak..tp kali ni..agak teruk..
setakat morning sickness aku xkesah... aku xda alahan suma tu..
so far xlah smpai xleh mkn...
suma aku leh telan...cuma akibat terlebih makan lah aku jadi gini...
doakan yg terbaik ye wat aku n bb nih...
moga segala urusan akan dimudahkan olehNya... aaaaamiin..

Hah..1 lg problem aku.. nape aku xleh reply komen korang eh??
puas aku sign in..manjang xleh nk komen..org lain komen boleh plak...
bila owner nk komen..xmo nya dia...huwaaaaaa...
bengong dah kot blog aku nih..
cane nk wat nih?? ni yg wat aku makin menyamfahhhh....
cuba tolong aku eh... korang kan sifu2 aku.. :)

Sunday, July 17, 2011

salam suma...

pastinya semua sedang bergembira di hari minggu ni kan??
aku pon sedang bjimba2 keseorgn di rumah..huhuhu.. dorg blk kg ari jumaat mlm sabtu ritu..dan skg masih di atas hway lagi.. :(
xtau nk masak pe dah...tp disebabkan aku sorg2 je kt rumah..
so xyah la msk ns...


kerabu tomato bilis ni mmg menjadi menu rutin...


yg ni plak..kari kacang kuda...menu sukati aku utk dinner mlm nih... kalo rasa nk berdiet sama..jom lah join.. hwehehhee.. :D

Saturday, July 16, 2011

hmmm...rindu Geng Masak2...

Lama giler x update blog aku ni..
dah semak samun dah...
sawang jgn citer la...
dah x rupa umah dah...
sayang ngan blog ni..
tapi...apakan daya...
MALAS mengatasi segala2nya...

time GMM post something kat fb..
aku sgt2 teruja..nk join sama...
rindu ngan gelak tawa..usik mengusik korang...
nk ber blogwalking pon dah x sesempat mcm dulu...
tapi hanya mampu memandang dr jauh...
tunggu la aku pencen nti eh..
wah!lama lg sehhh...

wat GMM...salam rindu dari aku..
hanya di angin lalu...
kalau ada sumur di ladang..
boleh hamba menumpang mandi..
kalo ada umur yg panjang..
harap2 btemu kembali...