Saturday, July 16, 2011

hmmm...rindu Geng Masak2...

Lama giler x update blog aku ni..
dah semak samun dah...
sawang jgn citer la...
dah x rupa umah dah...
sayang ngan blog ni..
tapi...apakan daya...
MALAS mengatasi segala2nya...

time GMM post something kat fb..
aku sgt2 teruja..nk join sama...
rindu ngan gelak tawa..usik mengusik korang...
nk ber blogwalking pon dah x sesempat mcm dulu...
tapi hanya mampu memandang dr jauh...
tunggu la aku pencen nti eh..
wah!lama lg sehhh...

wat GMM...salam rindu dari aku..
hanya di angin lalu...
kalau ada sumur di ladang..
boleh hamba menumpang mandi..
kalo ada umur yg panjang..
harap2 btemu kembali...

5 comments:

  1. rindu juga sama mek misi cute ini :)

    take care idah..

    ReplyDelete
  2. Salam Mina..K.atie pon dah lama xsinggah sini..take your time dear...

    ReplyDelete
  3. Mekkk..ko jangan laa sedey2..terharu lak aku baca rintihan hati ko nih..hehe..
    kembali jer berblogging bila2 masa ko terluang.. tak pun ko buat auto publish ke..kalau tenet ok aku laju jer terjah blog kwn2 yg update nih..best tgk masakan n cerita terkini..
    kitorg pun rindu ko tau..!

    ReplyDelete