Thursday, July 28, 2011

BreAd with SprEaD TunA and CaJuN... hehehe

Demam CAJUN baru je melanda seisi rumah ni..almaklumla..asyik tertinggal tren jek..still guna tren lokomotif.. jemput breakfast sama...hehehe.. semalam ada jugak wat ayam goreng cajun...tp xda letak bwg dll 'pelakon' extra..just gaul2 ngan cajun tu je..sedap jugak... tapi hari ni nak try ayam goreng cajun berserai mcm yg dah suma org buat tu... ok lah.. c u all nx time ye.. aku masih xboleh reply komen2 yg ada tu..huh!

2 comments:

  1. salam ziarah,

    sedapnya roti.. klu cicah sos cheese lg nyummy

    jemput ke blog akak yg x seberapa di cheezemaz.blogspot.com. Boleh rasai keenakan sos dari serbuk cheese yg bila dicmpur dgn air panas menghasilkan sos sesedap cheese wedge, KFC. Hanya RM 10.00 untuk 1 pack 200 gram

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete