Tuesday, October 19, 2010

sg sendat again....

hai....salam suma..
cam sekut aku nih...
jap ada..selalu jek xda..hahaha...
ni xtvt weken ritu..
piknik kat SG.SENDAT!!!..againnn..
xleh upload gmbr byk..
blog aku dah bkulat ke atau blogspot yg mengong..
ngeeeeee...
ha3..mancing dpt ikan ni...

my BIL..
membakar ayam madu..
aktiviti my asben...
ManCinGGGGG....

hahaha...
mak budak xdak kije...wif my beras..opss biras..
ajam ngah majuk tuh!!

jom mamam...
my asben x sudah2 ngan pancing/joran dia..

xtvt kanak2 riang..
bersama2 bibik...hu3..

airnya sejuuuuukk..
ati2 bro..kang telondeh sua tu..
hahahaha..


owh!!! sonok tol dpt piknik2 cam ni...
cuaca pon panaz banget skg ni..
mcm nk g lg jek skg..
apakan daya...

8 comments:

  1. best gambor yang tengah tu... macam kepala hanyut (kepala yang dalam kegembiraan tersengih! heheh)

    ReplyDelete
  2. ada sekali i sg sendat. tu pun masa latihan askar wataniah...nak pg tapi lupa direction...boleh ajar...?

    ReplyDelete
  3. to KOG...hahahahah kepala hanyut ke kelapa hanyut?? kikikih..

    to nidza..direction???? alamak!! i tau ada org bawak jek la yang..setau i,mcm nk g ulu yam..tp trus aje..mmg lalu ulu yam..then lalu empangan batu tu..naik atas lagi..sampai la ada simpang ke ulu yam baru ke kiri..sg sendat ke kanan..sori kalo salah ye..

    ReplyDelete
  4. Dik idah miss u heheheh bestnya g mandi manda

    ReplyDelete
  5. Dulu suka gak mandi manda kat sungai ni (dulu slalu pegi Sungai Congkak Hulu Langat) tp sejak jumpa ular kat sana, takut dah nk pegi mana2 air terjun...
    Sg Sendat ni kat Hulu Yam (tempat berkelah yang famous tu ker? ) ke depan sikit...sblm sampai pekan kecik tu ke

    ReplyDelete
  6. wahhh.. kemain nkoo.. padan la senyap. gi berendam rupanya...

    ReplyDelete
  7. eeee nyamfah haku nyamfahhhh!! huH! mencikk!

    ReplyDelete
  8. chik mimi...miss u 2..3..kak!! hahah mmg best dpt mandi manda...

    kak noorma..sg sendat ni kat pekan kecik tu la..depan lagik dr ulu yam tu...

    jiya...ala..bkn sllu kau berendam2..ngeeee

    kak hana..hahahahahaha...jgn la nyampah2!! nx yr kitorg bwk korg piknik sini..nak??

    ReplyDelete