Saturday, July 3, 2010

hEpiii FaMily...

1..2..3..4..

fire!!!!! beeezzzzzzzzzz....

Hai...demam saya dah agak kebah!!!

Peaceeee..saya xdemam..tp saje suke2 pakai sweater...

dah Macam kt tpt salji jek aku nengok budak2 nih..

walhal...kt KFC je ponnn...(bukan KFC di jepon yek..)
air sejuk tu aku share ngan dakMina...
alZam n en.Asben num tea o....
melayan tekak si alZam..
kalo x..xmo nya dia makan...huhuhu

10 comments:

  1. ajam demam ngada2 jerk nih! kan mina kan kan.. korang sajer jerk wat jiwa aku meroyan ngan kepciii! payerrrrrrr!!!

    pssttt.. mlm esok paklong balik taw! (motiff???!!... wakakakakakaaa)

    ReplyDelete
  2. aku pon terasa cam duk kat tempat salji plak. kikiki! adik mina.. pinjam sweeter. hikhikhik! aku tak ska kepci rasa blackpeper tuu.. pedasss !! uwaaa!!

    ReplyDelete
  3. to kak hana..
    mmg ngada2 pon!! dr kecik gitu!! agak2 xmo mkn, bwk jek g kepci!!!...muahahaha...meroyan kah dikau wahai akk cyg???

    paklong blk??? yeyyey..yeyyey..dia kn decide!!.. yg besar..murah..ekonomi..soh dia pilih tau!!

    ReplyDelete
  4. to jiya...
    untie jiya...nk pinjam?? bole...bole bla...hahahaha
    woit!! yg blekpeper tu xda dah...org xsuke kot..
    aku pon xsempat rasa..kikikih..

    ReplyDelete
  5. to love..
    heheheh..dia da pandai wat sign peace tu...:D

    ReplyDelete
  6. to drsinga..
    kahkahkah...otroman??

    ReplyDelete
  7. Comel2 semuanya... :)

    ReplyDelete