Friday, March 19, 2010

Jemputan Kenduri Kahwin..

Salam sejahtera untuk semua..

Dikesempatan ini..aku sebagai wakil bg keluarga kak Hana.. menjemput kengkawan yg sudi utk meluangkan masa..utk hadir di majlis perkahwinan adinda kak Hana aka adik ipar aku di rumah IBU MERTUAKU aka Pn Maimunah..di Kg Seri Sejagong, Sri Medan Batu Pahat..Pada 28 Mac 2010..

Tahniah juga wat adik Nazri (in advance)..kerana akan akan bernikah pada esok..20Mac di Cini Pahang..Utk pengetahuan suma, bakal pengantin admitted kat Putra specialist Hospital BP ..pneumonia aka paru2 berair..then br discaj ptg semalam..harap2 ok sampai kenduri kt umah mak'e tu..moga segala urusan akan dimudahkan olehNya..

then for my beloving sister..kak Hana..jgn sedih2 kt Jepon nun..Akan ku rakam moment2 terindah masa kenduri nanti..mgunakan video-cam yg ko belikan aritu..heeeee sukeeee..

Akan ku galas tugas sbg assistant mak'e aka Pn Maimunah itu..huhuhu mesti suma org tanye kt aku kalo ada pape..nape la ko xda kak oiii..

Wat kak Zana n kak Anawaheed..last year akk2 da mai kan..jgn lupa jalan nk ke umah kami tu..heeee (aku nyorok time dorang mai umah time tuh..aku kan pemalu..)

10 comments:

  1. rasanya mcm dah 20+ tahun tak jejak seri medan...

    ReplyDelete
  2. to kog..
    heheheh..marilah jejak kaki lagik kt sri medan nih..

    ReplyDelete
  3. hah kak mina adik ipar kak hana? tak tau pun! insya Allah..ha ah tahun lepas pun tak gi sebab sy sarat masa tu..kak hana ade jemput gak :)

    ReplyDelete
  4. salam jumaat fmina.
    kakchik nak dahulukan TAHNIAH untuk bakal pengantin, doanya semoga kekal bahagia hingga ke syurga. nak pergi tu jauh sangat.

    p/s: nanti singgah ambil tag, 10

    ReplyDelete
  5. salam kak fmina,
    wah! ini surprisenya... huhu, jauh nak gi johor. sibuk betul kak fmina nanti. takpe, takpe, nanti kak hana upah tu...hihihi.

    Selamat Pengantin baru buat kedua pengantin. mg pengantin lelaki sihat walafiat, dan majlis berjalan lancar dan gemilang....

    ReplyDelete
  6. adik mina... adoi laaaa... kabare ndukkkk... hehehe... ni pon akak skodeng jap jer nk ucap selamat.... itu pon cat yg bgtau kat fb, ajak konvoi gi ngantin adik ina... kalo x, mmg x tau... blog lg la, dh lama x masuk... bz wehhhh... ruginyaaaaaa x dapt gi nanti mina, nk sgt jumpa ngko... hehehe... tp apakan daya, tmpt keje abg wahisd ada wat family day pd 26-28 march tu kat air papan... x tau habisnya kol berapa... sedih laaaaaaaaa.... x dpt join... huehuehue.... soriiiii... :(

    ReplyDelete
  7. nko nuyuk jek blakang pengantin. akekekekkekekekeke! aku dijemput gak ker?? hehehehehe! macehhh menjemput tapi aku x pasti jadual king aku. yela.. dia driving. aku nak driving bukan tau jalan. ekekekekekeke...

    ReplyDelete
  8. Ingat jemputan tuan tanah tadi. heheheh.... tahniah buat kedua mempelai. semoga jodoh kekal hingga akhir hayat... :)

    ReplyDelete
  9. wah, batu pahat.. :> , tapi tak balik kpg kot.. selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  10. Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Muahssssssssssssss com pipi ko lelama, rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..mahap aku tak dtg, aku otstesen...muahsssssssss ko lagik!

    ReplyDelete