Tuesday, March 16, 2010

Hatiku di Bawa Pergi...

Sayu je rasa di hati..
Anak2 n En.Asben blk kampung...
Aku blk kije tadi, seakan2 terdengar suara anak2 aku..
Memanggil2 'mama..mama..'
HUH!! Aku harus konsisten utk melaksanakan tugas aku..
HUWAAAAAAA..nak wat assigmen...

6 comments:

  1. hallamak!!!kite tau camne rasenye tu...kite tak perneh le kene tinggal bermalam.kekadang hb balik kampong ngan anak2, dia balik ari je...tu pun kite dah rase lain mcm je... huhuhuuuu

    kuatkan semangat yek!

    ReplyDelete
  2. to kak fiza..
    ngah melawan perasaan la nih..huhuhu
    then ngah penin nk wat kije nih..
    ooo tidak!!

    ReplyDelete
  3. oh akak tak coti yer?sy coti2 pun sebab jaga anak sakit, mmg tak plan gi memane pun...sabar ye kak...call je 3 kali sehari kat anak2 n en hasben mu itu :)

    (bakal outstation 5 hari ke KL next week ni-leh kata tiap2 bulan ade je outstation)

    ReplyDelete
  4. to catlina..
    cian e-ein xsehat yek..
    mmg pon 5-6kali tipon dorg lam sehari..
    owh..slalu o/stsn..msti masyuuuuk kan..heee

    ReplyDelete
  5. salam fmina. kita serupa rupenya. sama-samalah kita merawat hati yang rindu kan. hehe. kakchik ni jarang kena tinggal, tu yg cepat emo tu.

    ReplyDelete
  6. to kakchik..
    heeeeee..pompuan la kak..cepat emo..
    thn ni pon, suami saya br sekali je kot xsilap g otstsn..kalo last year mmg selalu kn tinggal sampai xheran la..heee..cuma rindu ngan anak2 ni lain la kak..

    ReplyDelete