Wednesday, December 2, 2009

Sentimental Value????

HOW MUCH THE VALUE EA????

Mangkuk ni comel jek...

Hmm buatan France??

Yg ni pulak..made in Mekah..

Jom minum!!! Kecik2 dulu suka wat main masak2..heee

Hah..sapa nk jadi CANTIK? meh aku solek ngan CELAK MEKAH nih.. dapat pahala sunat tau pakai CELAK..

Aku slalu wat main ITIK ni...dulu ada 2ekor..zaman aku bebudak lagi..skg tah kat ne tah?? Kepak dia leh bukak tutup..tu yg syok main ng ITIK nih...

Time raya..embah aku isi REMPEYEK or TUMPI jek bekas nih..

Made in China

Jas tu nama initial arwah bapak aku..

Yg ni da tggl sepasang jek..

Jom num...

Nk guna set yg mana nih??

Dah..dah...show dah abes...cepat KEMAS..kang mak blk HAJI nengok lemari bersepah2 aku gak kn sound nanti..heeeee..coz aku ng pakdin(adik bujang aku)jek blk uma mak time raya aji rituh...

11 comments:

  1. yang celak tembaga tu antik sangat.. teringat mak mak kita dulu pakai

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh mina, klo aku ler kan, tahan berjam2 dok depan lemari lama tu memerati pinggan. Lemari tu antik gakt u, manader juai skang dahhh, haku ngah membedek nenek aku, soh kasik je lemari buruk dia tu. ehehehehhe kenangan tu woooooo, preciuousssssssssssssssss (yg ni ko kena cakap sama mcm si botak lam lord of the ring tu tau, aku ngah bygkan ko botak tu)...eheheheh comey2...

    ReplyDelete
  3. nko lap2 tak habuk kat pinggan tu suma?? akekekekekeke!

    ReplyDelete
  4. to farenova...
    ha'ah kan..ms kecik2 slalu gak pakai celak..bkn mak2 jek yg pakai..heeeee

    ReplyDelete
  5. to abbot..
    woit!! precious ko!!! jgn ko dok byg2 aku ni botak!!!! hampehh!!
    mmg aku dok berjam2 menelek pggn magkuk ni.. aku rasa BANGGA kerna masih ada lagi brg2 ni!!!

    ReplyDelete
  6. to jiya..
    meh la tolon aku lap2 pgn mgkuk piyuk belanga mak aku tuh...wakakaka..aku sebok amik gmbo jek..

    ReplyDelete
  7. berry the prettyyy..iLikee...
    nekpp pon suke geks beleks robok mak!! kuikuikui

    ReplyDelete
  8. to nekPP..
    heeeeeee...i like it also... so sweet memories... sama jek peel, godeh gobok...

    ReplyDelete
  9. huhuhuu....pos 1 kat deeja,yg mana bole ajer.
    k

    ReplyDelete