Friday, November 20, 2009

tidoooo..

hmmm..akunye nuffnang selalu sgt membuteeeee...aku bz..dia pon bz..aku aktif, dia sama gak.. x aktif!! aku lepuk2 kang en.nuff nih..huuuuu

p/s: wakakaka da xda idea nk n3!!! korg pon baca gak ea..jgn marah2 ari jumaat nih..

10 comments:

  1. asek tdo je...bila la nak kaya nih...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Ta buh alarm ke kat en nuff ke? tidooo je bile nak kerje? hehe

    ReplyDelete
  3. to capo grande..
    tahla capo...kot jd kaye aku riak kot..tu yg dia tdo jek..

    ReplyDelete
  4. to blogresepi...
    bkn takat alarm..da kn payer pon ng si abbot..tp gitu gak lah..

    ReplyDelete
  5. akak pun ada pasang gak billboard nuffnang kat bumbung blog akak tu tp akak pun tak harap pe-pe ler. Saja2 ler taruk. Kot ada rezeki ada ler. Bkn pe...pasal akak pun takde masa nak tolong klik2 kan kengkawan punya nuff...hehe..

    ReplyDelete
  6. nuff aku pn selalu membuta beb. hahah.. rse nak sepuk2 je..

    ReplyDelete
  7. boring betul kalu titon dah F5 bnyk kali pun titon

    ReplyDelete
  8. to cintamanisz lite..
    bkn pe kak..org tolg kli kite..kite pon klik sama la..tp tu la, sendrik punye asyik titon jek..actually saya pon bkn ada ms sgt nk klik2 nih..

    ReplyDelete
  9. to chah..
    kang kn sepok langsung xmuncul2..cane ea... heeeee

    ReplyDelete
  10. to posh76..
    ha'ah..tekan la f5..lagik2 kalo line tenet slow..aduuuss!! hang trus!! hampeh jek..

    ReplyDelete