Friday, October 9, 2009

Yok!!! Mangan Yok..


Nasi Berani Tahpape Ntah.....


Makan laks ng Ayam Berempah Serai c LOVE nih...cicah air asam smlm.. Terangkat sehhh.. Jiya! Sambal Bilis ko rini xlaku lah...ekekeke

9 comments:

  1. bak ayam tuh seketui...nih makan sensorang je ke?ekeke

    ReplyDelete
  2. HaSue...dak aih...mkn b3..ngan anak2 jek..cik Asben xda..tpnye da kena ratah ng my son!! sori mori..abes da sue..ekekeke

    ReplyDelete
  3. nasik beriani tahpape tah? belum pernah cuba lagi tuu.. masukkan la resepi tuhh, boleh org sini mencuba ;)

    ReplyDelete
  4. lama x mkn nasi beriani..huhu kena berani ni mkn nasi ni..hehe

    ReplyDelete
  5. sunkist...alalala isin la opps ckp jawee lak, segan la nk nk bg resepi..xcukup bahan la tu, that y cl tahpape ntah..hiiiii

    Nas...ya betol!! kn BERANI nk mkn ns nih..karang mkin GUMUKS..HEHEHEEH

    ReplyDelete
  6. Salam sejahtera,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  7. salam kenal ye tuan umah...sedap je ayam goreng berempah tu...

    ReplyDelete
  8. Salam fmina....
    mmmm...sedap nampak nasik beriyani ngan lauk ayam tu... akak tak penah try lagi buat beriyani, teringin la pulak... :)

    ReplyDelete
  9. kak ima..mmg sedap kak!!

    kak fzi...ala kak,try la wat..xsusah pon.. kan ada rempah segera MAGGI ada,jenama FAIZA mmg slalu mjadi pilihan..tp ritu guna rempah sendirik jek..

    ReplyDelete