Tuesday, October 27, 2009

Cinta KENANGAN Silaaaaaaaaammmm...

Amboi2...nyanyi lagu XPDC lak pepagi nih.... HUUUUU...en.Asben aku g kije luar lagik...baru 2hari..berkorban apa saja... Moga selamat semuanya.. Jgn di ucap Selamat Tinggal... heiiii layan BLUES la plak.. so korg layan jek la GAMBAR CINTA MONYET ni..ntah mn punye monyet la terlepas kandang..aku kah monyet itu??? awww!! tak rela you!!! wakakakakaka...



Actually, since semalam kt SPITAL aku ada AUDIT!!! MSQH punye audit!! sampai ESOK auditnyeee...kang 16/11/09-19/11/09 audit for JCI lak... X abes2 ng AUDIT..internal auditnye lgik... naik TENSION kitorg nih..MOGA SPITAL AKU BERJAYA LAGIK KALI NIH... so leh ktorg dapat BONUS lebey ke..gomen xda BONUS..sedeynyeeeee (so, xdpt la aku income lebeh dr cik Asben..huwaaaaa)

14 comments:

  1. baju tu sama macam baju semasa kakchik jadi prefect kat sek dulu.

    maknanya dah bercinta dari dulu hingga kini la ni. semoga terus berkekalan. agar cintanya dah jadi cinta kerana Allah pulak, hehe.

    ReplyDelete
  2. Nostalgianye! korang ni tak dikira cinta monyet la pasal kalo cinta monyet fendek fendek.. hehe...

    ReplyDelete
  3. mana monyet tu??? mana?? mana??? akekekekekek! acececececece! seribu tahun takkan mungkin~ bisa menghuraikan sebuaaahhhhhh cinta yang kau beriiiii.... akekekekeke

    peeewiiiiittt!!

    ReplyDelete
  4. to kakchik..
    ha'ah kan kak..rsnye mmg tgh glamer kale tuh kalo jd prefect nih..
    insya allah kak..berkat doa suma..

    ReplyDelete
  5. to blogresepi..
    ni chentha apa yek jan??? chenta gorila? ekekeke

    ReplyDelete
  6. to jiya..
    ada dalam zoooo tuh..kn tgkap ng guru beso dah.. ko g la melawat esok..ekekeke

    ReplyDelete
  7. nih berapa tahun dah berlalu nih?gamba still clear lagik..time tuh mesti guna kamera kodak ek..hihi

    ReplyDelete
  8. salam...wah! bahagianya cinta disek bawa kejinjang pelamin...moga cinta bertambah mekar hingga keakhirnya...

    ReplyDelete
  9. klu korang nak tau aku penat temankan diorg dating! sib baik aku kakak yg baik! wakakakaka

    ReplyDelete
  10. to hasue...
    da btahun2 da...ekeke..kamera kodak..kenangan seh..

    ReplyDelete
  11. to k.hana...
    ala kak...ko kan akk yg baik...so xbaik ungkit2 tau..ekekeke

    ReplyDelete
  12. ko eh monyet tu? laaaaaaaaaaaaaa ngaku ke?? miaaaaaaaaaaaaaaahahah 1 2 3 4..ulang lagik!!!

    ReplyDelete